Doe er zelf
wat aan

Maak het verschil

Ben je nu geïnspireerd? Maak dan zelf het verschil! Dit kan binnen Tienskip op veel verschillende manieren.

Als vrijwilliger ben je aanwezig op de Tineksipdagen en ben je bezig met het begeleiden van een groep tijdens de brainstormfases of kan je helpen de dag facilitair op rolletjes te laten lopen.

Ook kun je je aansluiten bij het innovatieteam! Dit is een groep mensen die 1x per maand samenkomt om te werken aan de organisatie.

Doormiddel van hele vette gastsprekers worden zij meegenomen in de wereld van de democratie en Tienskip en werken zij een jaar aan het verder helpen van de stichting Tienskip.

Ook kan je natuurlijk zelf een manier vinden om ons te helpen! Door jongeren kunnen wij jongeren verder helpen en de stap naar de democratie een stuk kleiner maken.

Help zelf ook mee

Missie

Onze drie belangrijkste pijlers

  • 01.Wij verbreden de betekenis van democratie.
  • 02.Wij laten jonge burgers democratie ervaren.
  • 03.Wij dragen bij aan de democratie van morgen.
Voorgaande
Evenementen

Gesprek met Minister Plasterk -

Friesland

Eerste Pilot op Piter Jelles !mpulse -

Friesland

Tweede Pilot op Montesorri High School -

Friesland

Start eerste Projectjaar: Piter Jelles !mpulse -

Friesland

Tienskipdag PJ Montesorri High School -

Friesland

Doe er zelf wat aan

Word vrijwilliger

Tienskip draait door het grote vrijwilligerswerk! Voor jongeren & door jongeren, en daar zijn we trots op! Ben je ook enthousiast en wil je graag helpen met het bereiken van onze visie, en de brug slaan tussen jongeren en democratie?

Word donateur

Naast aanwezig zijn en helpen met organiseren en faciliteren van onze evenementen kun je ons ook op andere manieren helpen! Wil je graag een steentje bijdragen, maar kun je je tijd niet steken in Tienskip? Help ons dan mee met een kleine donatie.